skip to Main Content

Bij Cells4Health geloven we in ‘Goed voor jezelf, goed voor elkaar’. Daarom vind je op ons blog uiteenlopende artikelen die jou helpen met het verbeteren van zowel je fysieke als mentale gezondheid.

Bij Cells4Health vind je blogs in de volgende categorieën:

  • Afvallen
  • Lichaam
  • Lifestyle
  • Sport en Bewegen
  • Voeding

Afvallen

Met onze diverse blogs over afvallen, krijg je alle informatie die je nodig hebt om op een gezonde en verantwoorde manier gewicht te verliezen. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor loze beloftes en onrealistische doelstellingen binnen een veel te kort tijdsbestek.

Lichaam

Er zijn veel verschillende manieren om je lichaam gezond te krijgen en te houden. Dit gaat veel verder dan alleen gezond eten en sporten. Zoals het gebruik van bepaalde verzorgingsproducten etc. In ons blog lees je welke hulpmiddelen jij voor jouw lichaam kunt gebruiken om gezond en vitaal te blijven.

Lifestyle

Gezond zijn, is een manier van leven. Eén week sporten en daarna nooit meer, heeft geen zin. Een crashdieet volgen en daarna weer in je oude gewoontes terug vallen, levert geen bijdrage. Bij Cells4Health helpen we je met het opzetten en aanhouden van een gezonde levensstijl met alles erop en eraan. En dat op een manier die helemaal bij jou past. Zo weet je zeker dat je het niet alleen volhoudt, maar dat je er ook gelukkig mee bent.

Sport en Bewegen

Dat sporten en bewegen goed voor je is, weten we natuurlijk allemaal. Het fijne ervan is dat voldoende bewegen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Door een paar slimme gewoontes aan te leren, kun je eenvoudig meer bewegen in je leven. In ons blog lees je over diverse sportieve gewoontes die je aan kunt leren. Van eenvoudig wat vaker de trap nemen, tot intensieve workout routines.

Voeding

Er zijn maar weinig andere onderwerpen waar meer misverstanden over bestaan dan voeding. Wat volgens de één gezond is, is volgens de ander ongezond. Daarom scheppen we in ons blog graag orde in de chaos, door in te gaan op welke voeding waar goed en slecht voor is. In onze artikelen vind je dan ook altijd voedingsadvies waar je echt iets mee kunt.

Behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Back To Top